Keresés ebben a blogban

2007. augusztus 30., csütörtök

Hurrá! Melegbüszke kormányunk van!

Mi tűrés tagadás, Szetey Gábor államtitkár urat "montázsolták".


Amint az "inkriminált" képen látható az Auschwitz I. koncentrációs tábor kapuja előtt álldogál, amúgy derűs ábrázattal, kifogástalanul szabott sötét öltönyben, melynek hajtókáján a homoszexuálisok rózsaszin háromszöge díszlik.

Tudjuk persze, hogy a homoszexuálisok halmozottan hátrányos helyzetü kisebbséget képeztek a táborlakók között is. Ma már ott tartunk, hogy büszkék hajlamaikra és ennek jegyében - "meleg büszkeség napja" jelige alatt - zajosan parádéznak, nagy előszeretettel a fővárosok főterein és főutcáin.

Egy kicsit ezen rendezvényekre hasonlitott a mai kormány-demonstráció, amelyet a királyi televízió [is] közvetitett.

Ünnepélyesen felvonúlt az egész szintársulat. Még a beteg sem volt lomha. Aztán demonstráltak. Együtt és külön - külön is. Ultimátumot intéztek a köztársasági elnökhöz, intézkedjék, csináljon ezt, meg azt. Felszólították az ellenzéki pártszövetséget, testületileg határolódjanak el ... A képtől? Egy fenét! A jobboldali radikalizmustól, egyáltalán az ellenzékiségtől.

De nem ezért írok. Hanem Szetey viselkedése miatt. A törpe, mint a rendezvény sztárja, a mikrofon elé állt és kijelentette, nem fél. [Könnyen mondhat ilyet, a tábor jelenleg zárva tart.] De! Megköszönte a Gyurcsány kormánynak, hogy kiállt az egyetemes európai értékek mellett.

Szetey példája bizonyitja, nem minden egyetemet végzett ember van tisztában azzal, mit jelent az, hogy "egyetemes". A magyar értelmező szótár szerint "egyetemes az, ami mindenkire kiterjed, mindenkit magába foglal".

A homoszexualitás természetéről még sokat kell majd írni. Az azonban már az előszó elején leszögezhető, hogy egyetemesnek sehol sem tekinthető, Európában sem.

Ellene foglal állást többek között - a katolikus egyház szabályzata is.

"A szabályrendszert a vatikáni katolikus egyházközség állította össze, és XVI. Benedek pápa hagyta jóvá augusztus 31-én. A dokumentum szerint a homoszexuális cselekedetek komoly bűnnek számítanak, semmilyen körülmények között nem fogadhatóak el, mi több rendellenességnek tekinthetőek. Az utasítás ezzel szemben megköveteli a melegeknek kijáró tisztelet megadását, és hangsúlyozottan tiltja a melegek diszkriminálását." [Index 2005.11.29]

A Vatikán - tudjuk - a Világ sorskérdéseit faramauci módon közeliti meg. Ennek ellenére :

"A Vatikán erélyesen tiltakozott pénteken a házasságon kívüli életközösségek - köztük a homoszexuális életközösségek - törvényi elismerését célzó olasz törvényjavaslat ellen ... XVI. Benedek pápa felszólította a kormányokat, hogy ellenezzenek minden olyan törvényt, amely gyengíti a házasság intézményét. [MTI. 2007.02.10]

A probléma gyökerei szerteágazóak és szerfölött mélyrehatolók.

a.) Egyenes összefüggések vannak pl. az AIDS, a kábítószerfüggőség és a homoszexualitás között.

b.) Nincsenek feltárva, de jól érzékelhetők a homoszexualitás és a pedofilia közötti sötét összefüggések.

c.) E "korrelációk" mögött az a tény áll, hogy a homoszexuális étvágy intenzitása sokszorosa a normális szexuális étvágynak.

d.) A homoszexualitás "irányultsága" is eltér a normálistól. A homoszexuális "ínyencség" a fiatalok, az ártatlanok felé irányul. Az élvezet: a megrontás!

e.) A lényeg, ami miatt Hitler birodalmában a "kiüszöbölendők" sorsára jutottak, a legfontosabb állampolgári kötelezettséggel: a fajfenntartással szembeni ellenszegülés volt. A homoszexualitás, ebben a felfogásban, az elősdiség egyik legveszélyesebb formája. Hogyhogy? Hát így! A normális, azaz heteroszexuális egyének, jobbára a házasság kötelékében, súlyos többletterheket vállalnak a gyermeknemzés és gyermeknevelés formájában. Jóval többet, mint amit nyugellátás, gyermekgondozási támogatás, stb. fejében a társadalom részükre képes, ill. hajlandó megtéríteni. A dolog valahogy úgy működik, ahogy Madách írja a Tragédia egyiptomi színében. "Miért él a pór? A gúlához követ hord az erősnek, majd - utódot állitva jármába - meghal."

Hát épp ez az! A homokos nem hord követ és nem állít utódot, csak "élvez". Ez azt jelenti, hogy ha ez a kórosság "trendivé" válik, miatta is borúl a társadalom egyensúlya, a társadalmi korösszetétel [korfa] egészségtelen szerkezete miatt. Magyarán a buzisok nyugdíját is a nembuzisok leszármazottainak kell(ene) megtermelniük. Miért?

Emlitést tettem már egy könyvről, amit kommentálni kivánok. Öhquist irta. Címe "A Führer birodalma."

A könyvben olvasható, hogy a születésszám milyen "drasztikusan" emelkedett röpke néhány év alatt. Az utódok neveléséről, a szülőkön kivül, az állam is gondoskodott, a kedvezmények egész rendszerének nyújtásával - az állam garanciája mellett.

Agglegénynek lenni, aggszüznek maradni viszont - finoman szólva - nem volt kifizetődő [kivéve az orvosilag igazolt nemzésképteleség esetét.]

Tekintettel arra, hogy a magyarság kihalófélben van, a nyugdíjrendszer pedig rövisesen összeomlik, napirendre fog kerülni minden és mindenki, aki ezért még felelőssé tehető.

A fajfenntartás parancsa és a "melegbüszkeség", mint eltévelyedés, remélhetőleg szembekerülnek egymással és akkor nem lehet más csak a sírás - rívás és a fogak csikorgatása.

Ami pedig Fletót illeti: ez a kormány-demonstráció nagyobb marhaság volt, mint az öszödi beszéd...

Sz. Gy.