Keresés ebben a blogban

2011. augusztus 10., szerda

Kibújt a lóláb...



Kiegészítő jegyzetek 2011.08.11 és 2011.08.12-én!




2011.08.10
Azt hittem az ördögpata már Gyöngyöspatán láthatóvá válik. De nem! Az, ami ott történt, a gyepes magyar agyaknak nem mond semmit.

Ám jött a 2011-es Magyar Sziget és elhangzottak a szigeti dumák a Betyársereg betyárjainak ajkairól. A két Zsolt szövege csapta ki a biztosítékot. Az egyik Tyirityán Zsolt a Betyársereg vezetője, a másik Dér Zsolt pedig az idoluma (bálványa).


Nem idézem szavaikat, inkább olvassák el a Kuruc Infon, vagy a Barikádon. Ott simfelik e betyárokat! Zsidóztak a fiúk keményen. Persze nem keményebben, mint a Kuruc Info szokott, máskor... Beszédükből mégsem az a figyelemre méltó, amit a zsidókról, hanem amit önmagukról mondtak. Mit is mondtak? Semmi többet mint amit Petőfi a Nemzeti Dalban leírt:


"Sehonnai bitang ember,
Ki most, ha kell, halni nem mer,
Kinek drágább rongy élete,
Mint a haza becsülete."


Miről van hát szó? Hát csak arról, hogy az általában vett magyar életet már csak azok tudják megvédeni, akik saját életükkel leszámoltak. Bizarr dolog ez? Csak látszólag. Úgy tűnik nálunk senki se óhajtja beleélni magát egy tálib lelkivilágába, vagy egy hamász harcoséba (aki esetleg terhes nő), amikor robbanótöltetet ölt magára és Allah paradicsomába indul. Észre kellene végre venni, hogy a világ különféle betyárjainak lészáma már sokmilliós nagyságrendü.


Az is evidens, amit ezek az urak a "harcos" és a "puhány" különbözőségéről mondanak. Az előbbi szikár, erőszakos, mohó, szinte fenevad (mint honfoglaló Árpád magyarjai) az utóbbi pedig a fogyasztói társadalom lustasággal, gyávasággal, egoizmussal és hedonizmussal megvert, degenerált nyomorultja. A kábitószerezésre, homoszexu alitásra, perverziókra fogékony egyén, azaz köcsög.


És kik vetődnek rá erre a témára a legbuzgóbban? Tán a liberálisok? A cucilisták? Nem! A mérsékelt és a "szélső" jobboldal és orgánumai a "Magyar" Nemzettől a Kuruc Infon Keresztűl a Barikádig. Mivel a Kuruc Info húzott fel leginkább, velük foglalkozom.


Külön undorító, hogy a nyálazást valami Alex Strausszal végeztetik el. Alex mosléka annak egyetlen csöppjével érzékeltethető. "Kétségtelen: a mai világban könnyen elképzelhető olyan szituáció, amikor önvédelemből kifolyólag valakinek embert kell ölnie. De kérem szépen, ne emeljük ezt közösségi, össznemzeti szintre! Ne legyünk már olyanok, mint a cigányok, akik arra hivatkoznak, hogy a magyar srác rasszista volt, beszólt nekik, ezért kapták le a fejét egy szamurájkarddal."

Nem Alex! Ilyesmi a magadfajtáról egyáltalán nem képzel hető el! A magadfajtát olyankor, amikor a "szituáció" össznemzeti szintre emelkedik (mint most), defetistának, azaz hazaárulónak minősítik és rövid uton likvidálják.


A Jobbik szócsövétől még az is kitelik, hogy Zagyva György Gyula jobbikos parlamenti képviselőt, aki "nem volt hajlandó elhatárolódni Tyirityán kijelentéseitől 'már csak bajtársiasság miatt sem', meg azért mert Tyirityán a barátja" lefikázza. Tudod e te Alex, mit jelent az elhatárolódás? Ez a varázsige, amivel Rákosi és bandája felszalámizták előbb a demok ratikus pártokat, majd a polgári, majd a paraszti osztályt. majd az egész társadalmat. Ezzel a módszerrel szeletel a "rendszerváltás" mocskos hullámán lovagló kommunista - zsidó "elit" is; no meg a Kuruc [vagy inkább labanc (?)] Info. Nem véletlen ez, Alex és meg kell mondjam, csöppet sem csodálkozom rajtuk - rajtad. A kódod meg van fejtve. Te meg olvass bele a Talmudba és a Cion Bölcseinek Jegyzőköny veibe (ha nem jártál a jesivába) és ott minduntalan belebotlasz az elhatárolódásba, mint a keresztény (gój) társadalom felbomlasztásának egyik alapvető módszerébe.


Nem szorosan ide tartozik, de a Kuruc Info szeplői között említendő, hogy van pofája az angliai eseményeket "nigger lázadásnak" titulálni. Nyilvánvaló ugyanis, hogy az angol középosztályt demoralizáló cionista akcióról van szó, amelyben a felülvezérelt "niggerek" ugyanazt a szerepet játsszák mint nálunk a felülvezérelt cigányok. A Kuruc Info teljesen hülyének nézi mindazon olvasóit, akik az interneten szinte élőben láthatják a legmodernebb technikával operáló fehér (!) provokátorokat. Azt hiszitek - kedves kurucok - sen kinek sem tűnik fel, hogy Anglia, ill. a világ zsidajai, akik minden szíre - szóra "aggódni kezdenek", most hallgatnak. Hát persze hogy hallgatnak, hisz az angliai tűzvészek lángjainál a saját pecsenyéjüket sütögetik.


Ami engem illet, eszelős következetességgel izélgetem évek óta, a Jobbikot? Nem! Annak áruló vezetését. Miattuk jelenthető ki, hogy a Jobbik álnemzeti - álradikális párt, a Miép szerepkörének örököse, folytatója. A tisztelt Kuruc Info és a Tisztelt Barikád pedig a pártvezetőség szócsöve.


Magánvéleményem, hogy a "Magyar Sziget" szírtjein erkölcsi hajótörést szenvedtek és el fognak süllyedni. Nem lesz kár értük.

Sz. Gy.

 2011.08.11
Tegnapi blogom máris "elavult"! A lóláb már a földig ér! Perge Ottó a Kuruc Info mai (aug. 11-i) számában a következőket írja. "Azt hiszem ... eljött az ideje annak, hogy a nemzeti radikális (!?) tábor és azon belül a jobbik vezető személyiségei egyértelműen leszögezzék: céljaikat csak és kizárólag békés (!) eszközökkel kívánják elérni." De Ottó! Hát nem vetted észre, hogy a "vezető személyiségek" mást sem tesznek, csak leszögeznek ilyesmiket? A Jobbik tehát "békésen" beletagozódott a népgyilkos kapitalista rendszerbe. Én sem mondtam róla többet, nem mondtam mást! Mindenesetre kösz! Minden világos!

2011.08.12


Ah, nyomorultak! Még ma délelőtt a főhelyen volt olvasható Alex Strauss vitairata amelynek szövegéből ugrani lehetett Perge Ottó válaszírására és az okos Alex eredeti cikkére, amire a blogot írtam. Aztán gyanútlanul bementem dolgozni és mire hazajöttem, megvacsoráztam és neki akartam fogni az olvasásnak, eltünt a vitairat és egy Orbán pimfli van a helyén. (Az a kúrva szerencsém, hogy a linkeket még délelőtt kimentettem a kedvencekbe...) Ez azt jelenti, hogy az index lapról elérhetetlenné tettétek a három "kényes" cikket.

Kapkodtok fíúk? Ne strapáljátok magatokat. Nektek már annyi! Elcsúsztatok. Nem egy banánhéjon, hanem saját taknyotokon. Emlékeztek még a Jobbik.net leleplező cikkére: "Kuruc hívja a labancot!" Nem? Nem baj! Mások igen jól emlékeznek rá(tok). Vona - Morvai - Gaudi - Kuruc, remek négylevelü lóhere vagytok. Örüljetek egymásnak, míg lehet. Már nem sokáig lehet.