Keresés ebben a blogban

2007. július 27., péntek

Unalom - mi az, hogy "olaj"?.




Sikerült! Mármint általános közönybe fullasztani az "olajügyet".

Bravó Médiák! Mestermunkát végeztetek, megint. A téma csaknem egy évtizedet nyugodott a "demokrácia" kukájában. Akik az olajügyben exponálták magukat eltüntek a balfenéken. Egyeseket megöltek. Másokat "csak" tönkretettek erkölcsileg, idegileg, anyagilag. Egyesek úgy hitték, hogy Kármán Irén "esete" felrázza kissé a közvéleményt. Tekintettel arra, hogy a "közvéleménynél" ostobább, manipulálhatóbb szubsztanciát nem ismer a történelem, a Médiáknak könnyű dolguk volt. Bölcsen tudták, hogy a szövevényes olajügy voltaképp senkit se' érdekel, mert ebben az ügyben akkor sincs mit tenni, ha valaki tenni akarna valamit. Az a körülmény, hogy egy ujságírónőt, a maffia módszereire jellemző módon, bántalmaztak alkalmas lett volna (!) a közérdeklődést ébren tartani, egy ideig, ha nem találják meg a tettest. Ez eleve reménytelen, hisz rendőrségünk az igazi tettest "komoly" ügyekben, évtizedek óta, nem találja meg. Néha állítanak és a bíróságokkal el is itéltetnek "helyettes tetteseket" de az "igaziak" mindíg megőrzik inkognitójukat.

Hogy a Kármán ügyben ne folytatódjon a kellemetlen találgatás, a legegyszerübb módszert kellett alkalmazni, az áldozat lejáratását. Jól kiszámították, hogy az ingyencirkusz proletárjainak figyelmét künnyű átterelni olyan "problémákra", amelyek a perverz néző, olvasó, hallgató érdeklődését a tényeknél jobban lekötik. Nem hazudott e Kármán Irén? Nem magát sebesitette, ill. kötöozte meg? Hogy gurult le a dunaparti rézsűn? Kivel hál együtt? Tán csak nem egy olajmaffiózóval? Mi a baja a "Papával". Ki kit vert át, a "Papa" őt, vagy ő a "Papát"?

A Médiák bölcsen tudják: a közönség nem olyan témákra harap, amelyeken gondolkodni kell, hanem amin csámcsogni lehet. Ha disznó módjára - annál jobb! Ezért érdeklik a "magyarok" millióit Albert Gyöngyi szexuális aberrációi és ezért nem érdekli őket gyakorlatilag semmi egyéb.

[Korábban emlegettem, hogy egy statiszikai rendszer "politika" szekciójában az előkelő 10 - 15 helyen "versenyeztem" napi 150 - 200 letöltéssel. Az abszolút kategóriában kb. az ezernégy századik helyen toporogtam. Megnéztem az éllovasokat. A listát a "Maszti Marci" - egy undoritó porno site - vezette napi kb. 38.000 letöltéssel. Ennyit a magyar "fogyasztói szokásokról".]

Ennek a [marha] többségnek köszönhető, hogy az "olajbuli" kiagyalói, szervezői, bonyolitói és egyben haszonélvezői mára azonosak lettek az "elittel".

UNDOR!

Sz. Gy.