Keresés ebben a blogban

2007. október 23., kedd

Megemlékezők.


Negyedmillió jámbor, törvénytisztelő, megemlékező az Astoriánál. Megint nem voltak "úgy öltözve", megáztak. Most a Terror Házához bandukol akiben még maradt annyi hazafias szufla.


Az Orbán - Gyurcsány rendszer ismét kitűnőre vizsgázott. A Civil Jogász Bizottság [Morvai Krisztina] és a Nemzeti Jogvédő Szolgálat [Gaudi Nagy Tamás] ismét tüsténkedik - a televíziónak. [Furcsa egyezés Orbán "számonkérési programja" és a Bizottságok nyüzsgése között ...] Amúgy nincs "komoly rendzavarás".

Európa csendes, újra csendes. Elzúgtak forradalmai. Nálunk már '56-ban ...


Most várjuk a vevőt. Izraelből érkezik [lásd. Peresz "félreértett" nyilatkozatát]. Felméri az árút: a földeket, az ásványkincseket, az ipart, s házvagyont és az "élőárúból" azt amit a külföldi piacokon jó haszonnal értékesithető [mint példáúl a fiatal lányok].


A Kentaur diadalmasan toporzékol. [Egyelőre egy szimbolikus képet helyeztem el, amig el nem készül az igazi. Ez alúl egy rendőrló lesz, törzse egy fegyveres rendőr, sisakban, Gyurcsány arcvonásaival. Mellén egy nemzetiszin kokárda közepén az azonositó számmal: "0000". A szörnyeteg a pesti utcán trappol, patái alatt árpádsávos zászlók. A hátteret lángok színezik rőtre a vízsugarakat és a könnygázgránátok ködét.
Ez a vigéc külsejű úr voltaképp nem szörnyeteg, csupán jelkép - Izrael Magyarország fölötti hatalmának szimbóluma. Mint ilyen nem buktatható meg sem alkotmányos úton, sem lármázással.


A mai nap a "mérsékeltek" végleges hitelvesztését hozta. Mikor ezeket a sorokat írom az ATV adását hallgatom. A "baloldal" máris tort űl a nemzet fölött.



Atyafiak! Eljött az ideje a mellény újragombolásának. A szónokok - Orbán, Tarlós, Wittner, Tőkés - ideje lejárt. Mint az ócska népszinmű kellékeinek raktárba kell kerülniük.



A jövő - ha lesz jövő - a harcosoké, mint szerte a világon mindenütt a cionista hóditás szinterein.



Sz. Gy.