Keresés ebben a blogban

2011. július 24., vasárnap

Allah akbar!

Allah malmai lassan és nem egyenletesen őrölnek. A liberálisok memóriája viszont a nyulfaroknál is kurtább. Ez teszi őket hajlamossá a csodálkozásra és a felháborodásra. Nem áll jól nekik. Senkitől se várjanak együttérzést, pláne részvétet. A zsidó pökhendiség viszont a plafonig korbácsolja az indulatokat. A részvét csupán azokat a keresztényeket illeti, akik rosszkor voltak rossz helyen.


Már biztos kitalálták, hogy az oslói sajnálatos eseményekre gondolok.


Jó régen, még 2006.02.03-napján, írtam egy blogot, ugyancsak "Allah akbar!" címen. Akkor arról volt szó, hogy a Dániában kiadott Jyllands Posten című lapban néhány "szellemes" karikatúra jelent meg Mohamedről, Allah prófétájáról.


A kázusról akkor France Soir, persze a címlapon , úgy vélekedett "jogunk van ahhoz, hogy az Istent kifigurázzuk!"


Ugyanazon a napon, amikor a blogom megjelent az Index büszkén közölte ... "A dán kormány nem kér elnézést a Mohamed prófétáról gúnyrajzot közlő liberális és független újság helyett - jelentette ki pénteken Anders Fogh Rasmussen miniszterelnök."


Ugyanilyen büszkén jelentette azt is, hogy a "magyar" lapok is szolidárisak! Szolidaritásból tette közzé a muzulmán világban ellenérzést kiváltó Mohamed-karikatúrákat előző napi számában a Népszabadság és a Magyar Hírlap - nyilatkozta a két orgánum főszerkesztője pénteken az MTI érdeklődésére. Megértik azokat, akik úgy gondolják, hogy ez az ábrázolás szerencsétlen, és sértő a számukra, de megengedhetetlennek tartják azokat a fenyegetőzéseket, amelyek az ügy kapcsán elhangzottak - közölte Vörös T. Károly, a Népszabadság főszerkesztője. A Magyar Hírlap föszerkesztője Szombathy Pál pedig azt hangsúlyozta: a karikatúra lényege, hogy provokál. Mint mondta, ilyen rajzok ezerszámra jelentek meg eddig is a kontinens lapjaiban, "műbalhénak" tartja a rajzok körüli felzúdulást.


[Megnyugtató egy olyan országban élni, ahol ilyen barmok kezében van a sajtó...] Azóta tudjuk hogy 2006-ban egy kis norvég lap is leközölte a Mohamed prófétáról készült dán

karikatúrákat. Jellemző módon ez a zsidó hecclap a Christian Magazinet címet viseli.Tessenek benne gyönyörködni!


Ezért a kis "szellemességért" sokan megfenyegették Norvégiát az interneten. Plusz Szíriában felgyújtották a norvég nagykövetséget, Pakisztánban pedig megtámadták a norvég cégek irodáit. Gondolom, a norvégiai jakhecek egy csőppet sem ijedtek meg, hisz Damaszkusz és Iszlámábád oly messze vannak Oslotól. Pedig pont attól kellett volna megijedniük, hogy milyen messziről jön a az iszlám düh morajló visszhangja. Dehát ők csak a zsidó pénzügyi globalizmust ismerik, az iszlám terrorizmus globalizmusával pedig csak most kezdenek ismerkedni de nem értik. Nem is érthetik, hisz ők a gójokat állatoknak tekintik és el sem tudják képzelni, hogy az állatok között interkontinentális szolidaritás is létezhet. De mivel létezik, Dánia is számíthat rá, hogy előbb - utóbb odasóznak neki is. Legyen ez az ő bajuk. Ők is résztvesznek az Afganisztáni disznóságban, csakúgy mint Norvégia.


És mi, gyászmagyarok, vajon mire számíthatunk? Mi is ott idétlenkedünk Afganisztánban. Szolidárisak vagyunk Mohamed gyalázóival és kiadjuk Salman Rushdie Sátáni versek c. könyvét, akire az Iszlám kimondta a a halálos ítéletet, a fatwát. A könyv nem volt neki elég, még piszkoskodik is. A Sófár zsidó médiaportál (a Hírszerzőtől átvett) november 29-i tudósítása szerint "Két napja volt arra, hogy végighaknizza a magyar médiát, és ezt az időt jól ki is használta: tegnap óta nyilatkozik, dedikál, ott volt a tévékben, ott lesz a rádióban, a lapokban, most pedig itt van online, ha csak pár kérdés erejéig is az iszlámista veszélyről, a Nyugat puhaságáról, stb.  Rushdiet lovaggá üti az angol királynő, ez alkalomból egy brit főiszlámista a következő találó mondattal foglalja össze, mit gyűlöl benne: Indiában született, Nagy-Britanni ában problémákat okozott, és most az Egyesült Államokban él".


És hogy nyaljuk Rushdie seggét mi magyarok?


"A Sátáni versek korunk megkerülhetetlen, nagyszabású mesterműve. Bármelyik oldalnál ha fölütjük, megbízhatóan találunk univerzumokat magukba ölelő mondatokat, melyeknél újra és újra el lehet időzni, ízlelgethetjük, mint az érett, finom bort. Irodalom a szó legnemesebb értelmében. A szólásszabadság jelképeként tartják számon, de ezzel nem érdemes foglalkozni, mert akik mondják, vallási és politikai körülményeket helyeznek előtérbe irodalmi szempontokkal szemben. A szerző üldöztetése is meglehetősen anakronisztikusnak tűnik, mert észrevehetően semmi köze nincs regényszövege megnyilvánulásához, mely szöveg

elbeszélő jévelegyetemben, írójától különálló entitás."


Miondják, ha a zsidó hülye, nagyon hülye. Csak egy ilyen hülye írhatja le, hogy a gyalázodó mű az írójától különálló entitás...



Az izraeliek a gázaiakat gyalázzák azzal, hogy élő pajzsul szolgálnak a Hamász terroristáinak. Ez nem igaz. Az viszont igaz hogy a héber provokátorok élő pajzsként használják a gójokat, mint most Oslóban történt. Mi a tennivaló? Kirekeszteni az ilyen elemeket? Nem jó, mert e szónak irtózatos kicsengése van. Inkább ki kell őket finoman filtrálni (szűrni), a legfinomabb szűrőkkel, mielőtt még nagyobb bajokat okoznának.



Rushdie kérkedik azzal, hogy nem fél és szellemeskedik hogy majdcsak visszavonják az ellene kiadott fatwát. Ugyan miért vonnák? Csak Izrael előjoga, hogy évekig hajszolja és meggyilkolja ellenségeit szerte az egész világon? Miért?


Van azonban ennek a dolognak egy jellegzetessége, amely mindennél lényegesebb. Gondoljunk csak vissza az 1995. április 19-én Oklahoma City-ben Timothy McVeigh és társa által végrehajtott robbantásra. Az elkövető töknormális fehér ember, Vietnámot megjárt veterán volt. Tettének motívumait kötetszámra elemzték. Egy dolog nem jött ki: Veigh fanatikus volt, de nem vallási (!) fanatikus. A legveszélyesebb (gój) állatfajta: aki valamilyen belső meggyőződés hatására, Allah paradicsomába jutás reménye nélkül, képes letépni a léthez való ragaszkodás szörnyű béklyóit és egy eszméinek megfelelő, méltónak vélt halált választani.


Mit is mondtak róluk? Egy - két fecske nem csinál nyarat. Tényleg úgy látszott. Sok idő telt el.az oklahomai robbantás óta és most itt az oslói incidens... Csakhogy most olyan hírek terjengenek, hogy a Utoya szigeti fehér tömeggyilkos, Anders Behring Breivik, cionista ügynök, korábbi szabadkőmüves volt. Hát, nem tudom... És kik robbantottak Oslóban? Ott is cionista ügynökök? Hát ez pikáns lenne... Az Oslóban felvert pornak és koromnak még ülepednie kell

a tisztánlátáshoz.


Egy azonban máris bizonyosra vehető: az esetleges cionista provokáció nem fedheti el azt a tényt, hogy a cionizmussal szemben lassan felsorakoznak az újkor "keresztesei". Ha Breivik is "keresztes" az nagy baj. Ha zsidó provokátornak bizonyul, még nagyobb baj. Ha netán arról van szó, hogy a "CI(A)ONIZMUS" Északafrika és a Közel Kelet után destabilizálni óhajtja Európát is, ennek következményei beláthatatlanok lesznek; egy következmény kivételelével és ez a kivétel az európai zsidóság sorsa egy olyan Európában, amelyben sokmilliós muzulmán özösségek élnek.


Ki kell térnem még az ügy egy magyarországi vonatkozására is. Az Orbán kormány épp most delegálja Jeszenszky Gézát Norvégiába nagykövetnek... Ez a Mekk Elek még oda sem ért, máris ökörködik. Ilyeneket mekeg. Akik Magyarországon élnek és netán gyűlölködnek, azoknak szembe kell nézniük önnmagukkal, ert ilyen embertelen cselekedeteket nem vállalhatnak. Továbbá reméli, Magyarországon remélhetőleg nem következik be hasonló merénylet és ennek érdekében talán a józan gondolkodás erősítésével lehet fellépni.


Mi sem egyszerübb ennél. Cak fel kell állítani a "józan gondolkodás minisztériumát", vagy legalább egy államtitkárságot és passz, védve vagyunk!


Azért erre a dologra később visszatérek még...


2011.07.24






Sz. Gy.