Keresés ebben a blogban

2009. június 24., szerda

Már "aggódnak" - jó jel...



Mint várható volt, Iránban elkezdődött a rendcsinálás, Ahmadinejad módra. Ezt természetesen nem tetszik azoknak, akiknek egy szavuk se' volt, amikor Budapesten Gyurcsány módra tettek rendet, a "venég" pribékek. A mai napon [06.24], az egységes EU zsarolás keretében, a következők történtek.

"Iklódy Gábor külügyi szakállamtitkár a Külügyminisz tériumba kérette az Iráni Iszlám Köztársaság budapesti nagykövetét és ... Visszautasította azt az iráni vádat, amely szerint egyes EU-tagállamok az iráni elnökválasztással összefüggésben beavatkoztak volna Irán belügyeibe. Hangsúlyozta, az EU-tagállamok joga, hogy az egyetemes demokratikus normák érvényesülésére tekintettel nyilatkozzanak 'az aggodalomra okot adó iráni helyzetről'... Szóvá tette azt is, hogy az iráni hatóságok feladata eloszlatni a választásokkal kapcsolatban Iránban megfogalmazódott kételyeket és biztosítani a véleménynyilvánítás szabadságát... Hangsúlyozta: a tiltakozóknak joguk van a 'békés' demonstrációra, és Magyarországot aggasztják a médiát, a sajtó munkatársait korlátozó intézkedések."

Mondhatnám, hogy a Gábor totál hülye, de nem mondom, mert "EU szabvány" szerint járt el [lásd fent], így az EU-akciót kommentálom.

Nem állítanám, hogy Iránban [elsősorban] az EU keverné a szart, mert a CIA keveri, Izraeli megrendelésre.

Nem tudom, mik azok az "egyetemes demokratikus normák", csak azt tudom, hogy ilyes mikről szó sem esik, ha pl. az izraeli tankok a Gázai övezetben ölik a civileket. Neda Soitamit mártírrá avatják, miközben a kitaposott belű, szétlapított fejü gazai kisgyerekek százairól szó sem esik. Ez természetes is, hiszen a "demokráca" és a képmutatás hasonló értelmű szavak, azaz inkább egymás szinonimái...

Nem tudom, melyik EU-barom találta ki, hogy az iráni hatóságoknak 'kötelessége' lenne bizonyos 'kételyeket' eloszlatni?

Végül: nem tudom, mit értenek europáék a 'békés' tüntetések fogalma alatt. A tévéközve títések ugyanis rendőrverésről, gyujtogatásról szólnak. Vagy ezek nem Teheránban történtek volna?

Ezt le kellett szögeznem, de kijelentem: ezekkel az unalmas közhelyekkel nem untatnám olvasóimat [annak ellenére sem, hogy én most a Balatonnál speciel unatkozom, mert rossz az idő].

Azért vettem [ölbe] a gépet, mert látom, 'liberálisék' és 'demokratáék' szemmelláthatóan nem értik, mit jelent - az általuk kitalált - globalizmus - 'terrorizmus' formájában. Olyasmit emlegetnek, hogy világcsendőrséget kell létrehozni 'azonnali reagálású' erők formájában és közben nem veszik észre, vagy nem veszik tudomásul, hogy ilyen erők már léteznek, a másik oldalon...

Nem arra gondolok, hogy Oroszország ilyenkor [hamar] leteszi a garast. Letette, most is. Alighanem Kína is követni fogja a szokott "finom" módján.

Arra gondolok és utalok, hogy Irán és pl. az Al Kaida között operatív [!] kapcsolatok jöttek létre, amelyek lehetővé teszik, hogy Ahmadinejad annyi kaidás 'önkéntest' hívjon le [be], amennyire szükség van. Máris emlegetik, hogy a Baszidzs milicia mellett 'más' [!] miliciák bevetésére is sor kerülhet. Na! Ki, mire gondol? Szabad a gazda!

De tulajdonképp nem is erről van szó, hanem arról, hogy a [szinte azonnali] válaszcsa pás nem feltétlenül, sőt nem is elsősorban ott következik be, ahol a csapás történt, hanem a világ más, tetszőleges [!] pontján, ahol azt nem-, vagy csak nehezen lehet kivédeni.

Tessenek a pakisztáni követségekre gondolni. A Népszabadság mai, harmatosan friss híre, hogy... "a pakisztáni hatóságok meghiúsítottak egy merényletsorozatot, amelynek öt európai állam – köztük Magyarország – iszlámábádi nagykövetsége, és a Dél-afrikai Köztársaság diplomáciai képviselete volt a célpontja – közölték szerdán a pakisztáni fővárosban diplomáciai források."

Mázlink van! De meddig?

Mára ugyanis eljutottunk odáig, a hont nem védő - expedíciós hadseregünk idegen érdekeket szolgáló szerepvállalásai révén, hogy Magyarország [bel külföldi viszonylatban] a terrorizmusnak nem tranzitországa lesz, mint Carlos a Sakál idején, hanem célországa. Úgy látszik, hogy pl. a madridi merényletsorozat nem tudja meggyőzni honi barmainkat arról, hogy Európa védtelen, ha "precíziós csapást" akarnak rámérni.

Épp most olvasom, hogy - izraeli nyilatkozata szerint - Bajnai karanténba óhajtja helyezni a Jobbikot. Nem mondom, lenne benne valami, de azért mégis...

Száz blognak is egy a vége. A "génkoktélosok" és "magyar" csahosaik nem nyughatnak, amíg valaki [célzottan] a fejükre nem üt.

Be fog következni. Az ökör is arról ért, ha orrbavágják...


Sz. Gy.