Keresés ebben a blogban

2009. június 23., kedd

Sanghaj

Ezuttal nem a nénikémről írok [aki táncosnő volt Sanghajban], hanem valami másról.

Most nem akarok nagy feneket keriteni a dolognak - mivelhogy nyaralok - de mégis...

A FED-del kell kezdenem, mert a "modern" világ csaknem összes nyavalyáját ez a zsidó talámány - a Federal Reserve System - okozza. Aki tudja miről beszélek érteni fogja. Aki nem tudja, nézzen utána előbb - a névnek...


Kérdezem: "ki ölte meg Kennedyt?" Azaz: egy fenét kérdezem. Így csak azok kérdeznek, akik már akkor is hazudnak, ha kérdeznek. Tudvalévő ugyanis, hogy egy profi gyilkosság elkövetőjét a megbízótól több biztonsági réteg választja el és ezeken áthatolni semmiféle nyomozó szerv nem képes. A kérdés helyesen így hangzik: "miért kellett Kennedynek meghalnia?" Erre viszont már van hiteles válasz. Qui Prodest? Azért, mert a FED pénzkibocsátási és egyéb jogait visszakövetelte az Amerikai Állam, amerikai nép, számára!

Utóda Lyndon B. Johnson - első lépésként - Kennedy ezirányú intézkedéseit hatálytalanította.


Minden épeszű ember [a nemzetiszín "magyar" politikusokat sajnos nem sorolhatom közéjük] tisztában van azzal, hogy a világ bajai nem orvosolhatók addig, amíg a glóbusz az amerikai rablótőke szabad prédája, vadászterülete marad.

Az imperializmus persze erős. Eszelős félelmében fegyverkezik. Most helyezik hadrendbe az új szuper - hiper repülőgéphordozót a Ronald Reagant. Ez a masina látszólag az óceánokon úszik, valójában a dollár piszkos hullámain. Ha ezt a közeget lecsapolják, béna kacsa lesz az egész verkli.

Nos a "Sanghaji Értekezlet" fedőnevet viselő "összeesküvés" résztvevői valami ilyesmin törik a fejüket. Az illusztris résztvevők között Kínát és Oroszországot érdemes említeni. Közülük Kína ismerhette meg leghamarabb, mit jelent a gyarmatositás. Ellene viseltek flottás - ágyús "ópiumháborút" a tőkések, mert császáruk megtiltotta az ópium behozatalát. Most pedig - talán - Kína szenvedte meg leginkbb a "pénzügyi világválságnak" becézett gengszterakció következményeit.

És Oroszország! Hát' az oroszoknak is van mire emlékezniük... Ők a "bolsevik forradalmat" kapták - Kelet New Yorkból - azért, mert a cárok hagyták, hogy a nép időnként fellázadjon szipolyozói ellen ["pogromok"].

Nos, a jelek szerint, nem kevesebbről van szó, minthogy az értekezlet államai felkarolják a másság, mégpedig a "monetáris másság" amúgy liberális (!) eszméjét és új - másik [!] világpénzt, világ-pénzrendszert, hoznak létre!

Persze, Oroszország és Kina is megérik a pénzüket. Senki se' gondoljon arra, hogy netán majd altruisták lesznek. Egy dologban reménykedhetünk, Normálisak lesznek.

Persze most minden olvasóm gyanakodhat arra, hogy tán én nem vagyok normális, pláne ha "így" folytatom, márpedig folytatom...

Minenekelőtt visszamutatok arra amit, Konrád György agymenései kapcsán, az állitólag kiváló minőségű, kosher "génkoktélról" írtam. Ez az "eszme" gonoszságot, de mindenekelőtt ŐRÜLTSÉGET [!] tükröz. Mázlim volt, hogy véletlenül megvásároltam a "Lelepező" egyik számát és abban felfedeztem a [zsidó] Gilad Atzmon "A zsidó történelem vége?" c. írását. A mű méltatását ezúttal mellőzöm [még visszatérek rá]. Most csupán annyit említek, hogy a szerző, a gázai övezetben végrehajtott szadista tömeggyilkosságok kapcsán, a katona - hóhérokról olyan lélektani analízist ad, amely maradéktalanul érvényes bizonyos amerikai pénzemberekre és politikusokra, akik a szó orvosi és köznapi értelmében ŐRÜLTEK, a "koktél" miatt...

A téma taglalását azért is halasztom későbbre, mert laptoppal a térdemen írok és érzem, altestem zsibbadni kezd. Az agyam azonban - egyelőre - friss és folytatásra elszánt.

[Megjegyzem: az emlitett akadályok miatt írok blog-formában, mert valamivel kényelmesebb.]

Sz. Gy.