Keresés ebben a blogban

2007. július 16., hétfő

"Gyilkos Ágnes..."


A 'liberálosok' persze hogy fennakadnak Dr. Nagy Attila cikkén, aki "Gyilkos Ágnesnek" titulálja Horváth Ágnes egészségügyi minisztert.

Hát ... van benne valami!

A Holocauston rágódva már lassan odáig jutunk, hogy annak is büntudatot kell éreznie a miatta, akinek még az anyja sem élt akkor. E büntudat élesztgetésében élenjáró szerepe van az irodalmi hulladékot termelő "irodalmi elitnek", ideértve azt is, aki már kapott Nobeldíjat és azt is, akinek már rég kellett volna kapnia.

Most olvastam a wannsee-i konferenciával kapcsolatban, hogy azon több tudós is résztvett. Ők nem gázositottak, "csak" kialakitották a tömeggyilkosságok ideológiai, jogi és logisztikai feltételeit. Én nem vonom kétségbe a Holocaustot [a "méret" nem számit] és a magam tapasztalatát is beiktatva kifejtettem, ha egy vegyes népességet "tábori körülmények" közé terelnek holtbiztos, hogy a "természetes kiválasztódás" folytán a gyengék, vagyis az öregek, betegek és a gyerekek gyorsan és tömegesen pusztulnak.

Így a halálozási ráta emelkedéséért felelősek a közvetett ["távoli"] tettesek is. Éppen emiatt fogok hozzászólni ahoz az undorító polémiához, amely az ukrán éhinség és a Holocaust között minőségi (!) különbséget tesz.

Ha viszont a közvetett tettesség jogi és etikai tartalma nem változik, a jelenlegi kormányzat tagjainak számot kell vetniük tetteik néhány következményével.

A magyar népet tudatosan súlyos egészségromlásnak teszik ki. Ennek keretében természetellenes mértékben növekszik a halálozási arányszám és csökken a születések, különösen az életképes utódok születésének száma. Így tehát minden olyan egészségkárosodásárt, vagy pláne halálesetért, a közvetett tettesek is felelősek, amely bűnös közrehatásuk nélkül nem következett volna be.

Nürnberg precedenst teremtett. A bűnösöket olyan bűnökért is felelősságre lehet vonni, amelyeket elkövetésük idején nem rendelt büntetni törvény. Olyan bűnökért is felelősek az elkövetők, amelyet parancsra követtek el. Olyan bünökért is felelősek, amelyet nem ők, hanem az a "bünös" szervezet követett el, amelynek tagjai voltak. Ezen az alapon mészárolták az oroszok és az amerikaiak is (!) a Waffen SS olyan tagjait is, akik sorozás révén kerültek az alakulatokba.

Bizony Ágica, ha fordúl a kocka, lenyirják ápolt sörényedet, csíkos rucit és bakancsot kapsz és a jófene tudja, megúszod e élve cselekedeteid szörnyű következményeit.

Én nem szeretem a jelzőket, hogy aszongya' gyilkos! Te Ágica csak "felelős" vagy és remélem, ezért kihúzod azt a gyufát amely neked feltétlenül jár.

Nekem, ahogy elnézem előreugró álkapcsodat, és abban a ragadozó fogakat, nem egy gyilkos, hanem csak egy halacska: a piranha jut eszembe. Szándékomban is áll egy photo-morph-ot késziteni, amelynek te vagy az eleje, a piranha a vége. Majd meglátod, mennyire sima az átmenet a két végpont között...

Sz. Gy.