Keresés ebben a blogban

2007. július 2., hétfő

"Mint aki halkan belelépett,
És jönnek távol, ferde illatok
Mint kósza lányok és hideg cselédek

Kiknek bús kontyán angyal andalog."

[Karinthy: Így írtok ki - Kosztolányi.]

Honlapom fórumán szememre hányták, hogy romlik a szaglásom. Röviden arról van szó, hogy Morvai Krisztinával kapcsolatban olyan kifejezést használtam, érzem rajta a Fidesz illatát. Fogyatékom viszont az hogy Kármán Irénen nem éreztem a Szadesz
illatát, amikor egy virágzó kaktusz képét küldtem betegágyához, stb.

Nos.

Senkinek se' tünt fel eddig, hogy a "rendszerváltás" óta semmilyen párt szineit nem öltöttem magamra és egyikük segitségével sem próbáltam politikai karriert csinálni, holott ajánlatokat ismételten kaptam.

E tartózkodás az, amit sohasem bántam meg, sőt a pártok züllésének láttán fokozódó elégedettséget érzek e tartózkodás miatt. Számtalanszor leirtam, ezen a Honlapon is, hogy nálunk nincs valódi többpártrendszer. Vazallus pártok vannak, egy úr szolgái. A Gyurcsány - Orbán rendszerben a "jobboldalt" tartom veszélyesebbnek, hitványabbnak a nemzeti rongyrázás miatt.

Morvai Krisztinától akkor és amiatt undorodtam meg, amikor egyizben, a Fidesz gyüléséről jövet, elárulta merre húz. Hasonló dühöt éreztem az '56-os "szabadsághős"
Wittner Máriával szemben is, amikor egy debreceni "előadását" Fidesz propagandává
züllesztette. [Nota bene! Pongrátz Gergely, többek jelenlétében, ismételten hangoztatta, hogy W.M.-nek a fegyveres harcokhoz semmi köze sem volt.]

Úgy vélem, aki a magyarságért valójában tenni akar valamit, nem húzhat egyik nemzetvesztő párthoz sem. Volt módomban az "Olajbizottság" ülésén tapasztalni, hogy a Szadeszes Kóródi Mária és az Emdéefes Balogh László egymással vetélkedtek a szemétkedésben. Az Emeszpés Tóth József tán' elviselhetőbb volt náluk.

Az egyének pártszimpátia szerinti besorolása [értékelése] a cionizmus egyik módszere a nemzet megosztására. Ezt a szemléleti módszert nem vagyok hajlandó magamévá tenni.

Értékrendemben a Fidesz imádó Makovecz Imre pl. sokkal hátrább áll, mint a volt MSZMP-s Pozsgai Imre. Az előbbi pénzzel tömi a zsebét és "karizmájával" naponta hitelesiti az Orbán - Gyurcsány rendszert. Az utóbbi - amikor módja volt - cselekedett a szocialista rendszer lebontása érdekében. [Nem tudhatta, hogy eben gubát cserél közben.]

Szememben a tett (!) számit, nem a múlt! Az újságirónő, ha netán mások eszközeként is, tettével, áldozatával, egy olyan lavinát indított amely maga alá temetheti a Györgyi - Boross - Pintér - Solt által létrehozott "kriminalokráciát".

Hogy a döfést (a megdöfött) Gyurcsány tőrétől kapják? Hát istenem, bandaháború van! Ezt a napokban megirtam egy kommentárban.

Summa - summárum, támogatni fogom a bátor amazont, ha a sors lehetőséget ad e erre!

Persze nem fogok a szoknyájába kapaszkodni. A felsorolt uraknak számlájuk van nálam. Mindannyiuknak be fogom nyújtani, ha eljön az ideje.

Sz. Gy.